Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа фейслифти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа фейслифти

Здравейте Алфисти!
    Тази година май е годината на фейслифтите.
    През февруари ще видим освежената 159, през май месец ще се появи фейслифта на Брера и Спайдер.
    А през началото на октомври ще видим и новата 147-ца - Фуриоса.
    Какво стана с новата 166 - кога ще се появи 169???
    Алфа Ромео 156 2.0 Туин Спарк 98 г
    Алфа Ромео 156 1.8 Туин Спарк 99 г - бившата
    Алфа Ромео 146 1.6 Боксер 96 г - първата ми Алфа

Не виждам какво ще и се освежава на 159-ката, това е наи-жестоката кола!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

С опелски двигател не е баш най-жестоката.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Ай ся само блока ще го преживеем пък ми те ще слагат фиатски дизел на Опелите
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Да не забравме че държим и част от GM ако не се лъжа 5%, а те държат 10 от ФИАТ так че това са нормални течове
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

кво толко се косите сигурно до 5-6години 80% от частите за колите ще са взаимо заменяеми

само москвич и лада остават уникати
            Honda CB 500
            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Фейслифт няма да има на 159 още дълго време.

Ще има нови джанти, нови седалки и малко нови графики....и нови двигатели. По външния вид няма да има нищо ново.

147 няма да има файслифт...новата 149 ще се появи през 2009 година.

Фуриоза е името което хората избраха за Джиниур...това не е 147!!!

169 през 2010.

Генерал Моторс и Фиат там нещата се разпаднаха...но работят заедно все още по-много проекти.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Алфа 159

Колега едва ли аз съм в грешка, купувам си редовно Ауто Билд и в брой 1 от тази година има календар какво ново ще излезе през 2008 г.
                И точно там си пише че Алфа 159 ще има фейслифт в началото на февруари.
                Жалко, че си член на Алфа, а не си запознат. Аз все още не съм член но се интересувам доста от такава информация и не говоря напразно. Вярно е че не е фейслифта на 147 а ще има нов модел и то ще се казва Фуриоса - през октомври на салона в Париж.

Comment

Re: Алфа 159

Първоначално публикувано от nickalas
                  Колега едва ли аз съм в грешка, купувам си редовно Ауто Билд и в брой 1 от тази година има календар какво ново ще излезе през 2008 г.
                  Жалко, че си член на Алфа, а не си запознат. Аз все още не съм член но се интересувам доста от такава информация и не говоря напразно. Вярно е че не е фейслифта на 147 а ще има нов модел и то ще се казва Фуриоса - през октомври на салона в Париж.
                  Трябва да питате колегата Pinko той нали е редактор ли главен редактор сещам се че работеше там. Той ще каже какви са ги писали
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

ще ме извинявате ама туй че в някаъв вестник или списание пише нещо не е никаква гаранция че то е вярно.

най вероятно алфа ромео са обявили някакви планове за бъдещето през 2007, но дали са още актуални не може да бъдем сигурни докато не направят официално ревю, изявление или нещо такова.
                    Honda CB 500
                    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

що спорите с КГБ като е напълно прав?
                      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                        Трябва да питате колегата Pinko той нали е редактор ли главен редактор сещам се че работеше там. Той ще каже какви са ги писали
                        Е като е редактор защо не отделя едно малко каренце на предпоследната страница за Клуба или някава информация за тукашните Алфи и феновете им , тогава всички от форума ще си го копуват!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

отново за феислифта

Хайде да не ставаме банални, но аз се придържам към информацията поместена в АутоБилд-а и по-точно, че информацията им идва от Германия и едва ли биха ни лъгали швабите с промените в автомобилостроенето. Както и вече споменах очакваме и фейслифти на Брера и Спайдер през май месец а те са доста силно свързани с линията на 159-ката.
                          А пък който не вярва да си купи бр 1 на Auto Bild и тогава да е малко в повече в час.

Comment

Радвам се, че си купувате АутоБилд и се интересувате от марката.

Само ще ви помоля да не давате оценки за другите във форума и да изразявате съжеленията си!!! Особено когато сте във грешка! Запазете си за вас оценките!

Трябва ли да ви обяснявам какво точно е фейслифт....

Да ви повторя отново....във външния вид на Алфа Ромео 159 няма да се промени нищо...освен нови модели джанти!!!

147 и така наречената Джуниор/Фуриоза са две различни коли!!!

Успех...
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Бе човека Аутобилд чете,ти сеа са пънеш тука
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                              X